buttonblueCursus tekenen en schilderen

8Van abstractie naar waarneming’ Wat is het toch weer een feest als er door al die lijnen of kleur een beeld opdoemt. En ga je die gebruiken of niet. In deze cursus ga je spelen met verf, vorm, kleur, lijn, structuur. Soms werk je vanuit een afbeelding  of juist andersom; werk je vanuit de chaos om tot een beeld te komen. Geen moeten, geen hoogdravende verwachtingen, maar een creërend spel. Het doel is in elke cursus het plezier van het creëren te erkennen en herkennen. Ook ga je een inspiratiemap bijhouden zodat je weet wat je fascineert.

button3Intuïtief tekenen en schilderen

intuitief1In deze cursus ga je tekenen en schilderen vanuit de intuïtie. Maar wat betekent dat eigenlijk?  Intuïtief betekent dat je werkt vanuit het hart en onderbewustzijn. Je laat de tekening onder je handen op het gevoel ontstaan. Door middel van intuïtief tekenen en schilderen kom je op een speelse manier meer in verbinding met de intuïtie: er wordt zichtbaar wat bewust of onbewust ligt opgeslagen.

Het mogen spelen met kleuren en vormen zonder dat het iets hoeft te worden werkt bevrijdend en geeft een gevoel van rust en ruimte. Er ontstaan beelden die weer nieuwe ideeën geven. Soms beginnen we met een korte ontspanningsoefening waarna je aan de slag gaat en de handen het werk laat doen.

Er word verschillende materialen gewerkt zoals kleurpotloden, pastelkrijt, ecoline, verf, houtskool, etc. Laat je verrassen door  je eigen creativiteit en kracht.

Voor meer info stuur onderstaand formulier in!

Voor en achternaam (verplicht)

Straat en huisnummer(verplicht)

Postcode en woonplaats(verplicht)

Telefoonnummer(verplicht)

E-mail(verplicht)

Ik heb interesse in
 Cursus tekenen en schilderen Intuitief tekenen en schilderen

Aantal personen

Opmerkingen

Share This